Boligventilation

Ventilationsanlæg til bolig i Aarhus og Randers

KK-Ventilation tilbyder ventilation i boliger – som eksempelvis boligblokke, parcelhuse, rækkehuse mv.

I henhold til gældende bygningsreglement, skal nye boliger forsynes med ventilationsanlæg med varmegenvinding, hvor potentiel energi kan genanvendes i samme bygning eller lokale.

Har du et godt indeklima i din bolig?

Vi har stor erfaring med disse ventilationsløsninger og sidder klar, hvis du ønsker et godt indeklima og en økonomisk forsvarlig ventilationsløsning til din bolig.

Ventilation i boligblokke

Boligblokke kan forsynes med fælles ventilationsanlæg eller ventilationsanlæg i den enkelte lejlighed. Ved fællesanlæg skal der i.h.t. lovgivningen træffes foranstaltninger til at sikre, spredning af røg og brand ikke kan foregå.

KK-Ventilation har stor erfaring med disse løsninger i forbindelse med boligventilation, og der indbygges typisk spjældsystemer eller røgventilering. Fællesanlæg er normalt VAV-anlæg og varmegenvinding sker via modstrømsveksler eller roterende varmeveksler. Indblæsningen anbefaler vi forsynes med eftervarmeflade.
Vi servicerer fællesanlæg, som ikke kræver adgang til den enkelte lejlighed,

Ventilation i lejligheder

Lejligheder med boligventilation kræver ikke automatik til sikring mod røg og brandspredning. Anlægget vil altid have integreret automatik til styring af ventilator-drift, varmegenvinding (typisk modstrømsveksler) og evt. eftervarmeflade, som vi altid anbefaler.
Vi servicerer også gerne anlægget i den enkelte lejlighed efter montering.

Ventilation i parcelhuse og villaer

Vi forsyner parcelhuse og villaer med komplette ventilationsanlæg tilkoblet automatikanlæg. Disse anlæg tilpasses boligens areal og rumfang, og KK-Ventilation rådgiver omkring valg af løsning. Efterfølgende indstiller vi anlægget, så det enten styres af fugt eller ved ur.
Varmegenvinding sker via modstrømsveksler eller roterende varmeveksler, og vi anbefaler altid montage af eftervarmeflade.

Boligventilaton og indeklima i Aarhus, Randers og omegn.

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud på telefon 86 29 84 ​44​ eller mail tge@kk-ventilation.dk.

Vi har mange kunder i forskellige brancher, men hjælper hovedsageligt virksomheder i Aarhus, Randers, Viborg, Grenå, Skanderborg, Horsens og omegn. Skal vi hjælpe dig?