Fugt- og temperaturstyring

Museer, papirlagre, serverrum, biblioteker mv. har brug for fugt- og temperaturstyring/ fugtstyret ventilator for at kunne opbevare genstande og materialer korrekt.
Dertil kommer at IT-leverandører ofte stiller krav til fugt- og temperaturstyring for at kunne give garanti på deres maskiner. Derfor er der brug for temperaturstyring.

Frekvensstyrede ventilatorer

Luftmængden kan typisk varieres ved hjælp af frekvensstyrede ventilatorer eller VAV-spjæld.Temperaturen styres via varmegenvinding eller via eftervarmeflade/køleflade. Kræves der affugtning sker det ved anlæggets køleflade eller eftervarmeflade. Der kan også installeres en separat affugter.

Befugtning

Befugtning kan ske efter flere principper. Oftest har vi installeret dampbefugtning, men kontakt os gerne for yderligere oplysninger.
Varmegenvinding har vi stor erfaring med og sker typisk via roterende veksler, modstrømsveksler eller væskekoblede flader. KK-Ventilation rådgiver om det korrekte valg og kan lave løsninger, der passer 100% til opgaven.

Automatisk drift

Drift af anlæg sker typisk via et komplekst automatikanlæg, som brugeren ikke skal justere/indstille på i den daglige drift.
Anlægget kan kobles på centralt styrede anlæg (CTS) og kan overvåges via opkobling til internettet.

fugtstyret ventilator i bl.a. Aarhus, Randers, Grenå, Viborg og Vejle m.m.