Optimal service af ventilationsanlæg i Århus, Randers og omegn

Service af ventilationsanlæg spiller en væsentlig rolle i forhold til energioptimering, miljø og komfort. Anlægget renser luften og sørger for et godt indeklima. For at det kan holde i mange år, skal det vedligeholdes. KK-Ventilation kan stå for den vedligeholdelse og tilbyder serviceaftaler, der både omhandler nye og eksisterende ventilationsanlæg.

Hvorfor vælge vores service?

Vi forstår, at hvert ventilationsanlæg er unikt, ligesom hver virksomhed er. Derfor tilbyder vi skræddersyede serviceaftaler, der nøje imødekommer dine specifikke krav og ønsker. Vores mål er at levere den rette service til dig, uden ekstraregninger eller besvær. Derfor har vi gjort vores serviceaftaler transparente, så du nemmere kan gennemskue din ventilation. Du modtager et tilbud, inden vi besøger dig, så du på denne måde slipper for ærgerlige ekstraregninger.

Vi tror på gennemsigtighed. Vores prissætning er klar:

  • Serviceteknikere: 630,- (per time)
  • Materialer: 30% dækning

Vi har ingen bindingsperiode, hvilket betyder, at du kun kontaktes, når det er tid til service igen.

Kontakt KK-Ventilation for en Uforpligtende Serviceaftale

Har du brug for professionel service af dine ventilationsanlæg i Århus, Randers, Skanderborg eller omegn? Tøv ikke med at kontakte KK-Ventilation på telefonnummer 86298444 eller skrive til tge@kk-ventilation.dk for at modtage et uforpligtende tilbud på en skræddersyet serviceaftale.

Med KK-Ventilation kan du stole på, at dine ventilationsanlæg er i de bedst mulige hænder.