KK- Ventilation | din ventilator leverandør i bl.a. Grenå, Viborg og Vejle

KK-Ventilation projekterer, installerer og rådgiver om stort set alle former for ventilationsanlæg og ventilatorer.

Virksomheden har eksisteret i mere end 50 år, hvor kvalitet, stabilitet og god service er ord, der kendetegner os. Vi leverer ventilationsanlæg og ventilatorer til erhvervsbyggerier, skoler, institutioner, hospitaler og laboratorier. Vi hjælper også med energioptimering som en af vores kernekompetencer, hvor vi kan sørge for at du bruger den helt passende mængde strøm. På denne måde sparer du unødvendige udgifter.

Kompetente egne montører

Vi har faste montører ansat, hvoraf de fleste er GMP certificeret. Vores montører har været hos os i mange år, og kender derfor vores krav til høj standard. Det betyder også, at de kender vores faste kunder godt og kan give en personlig og kompetent service. Mange af vores kunder ringer direkte til montørerne og får kvalificeret rådgivning og hurtig opgaveløsning. Det gælder både for eksisterende anlæg, men også i tilfælde af nye anlæg, som skal justeres til at passe dine behov.

Vores produktpalette

Vi har efter mange år i branchen stor knowhow. Vi er typisk med fra projektering til installering og aflevering og kan rådgive kunden hele vejen igennem. Vi har specialiseret os i energioptimering og kan tilbyde fremtidssikrede løsninger, der både tænker på miljøet og økonomien. Vi opererer inden for komfort-, industri-, proces- og storkøkkenventilation og arbejder bl.a. med renrumsteknologi på hospitaler og laboratorier. Når anlæggene er afleveret, tilbyder vi gerne attraktive servicekontrakter, som sikrer en lang levetid af anlæggene.

Hvis du oplever større udfordringer med fugt, varme eller kritiske processer i din virksomhed, kan du altid besøge vores naboer fra Bardram Luft-Teknik.

Faste kunder

Vi har mange faste kunder. Kunder som hospitaler, skoler, ingeniørvirksomheder mv. Vi sætter en ære i at levere topkvalitet hver gang og har bl.a. leveret til Stark, Aarhus Sygehus, Vejle Sygehus m.fl.

KK- Ventilation | din ventilator leverandør i bl.a. Grenå, Horsens, Viborg og Vejle